Skip til indhold
Levering 1-3 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89
Levering 1-3 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89
Bodegas Pinoso; Nyt vinhus 2024 - Vin på økologisk- og vegansk certificerede druer

Bodegas Pinoso; Nyt vinhus 2024 - Vin på økologisk- og vegansk certificerede druer

Vinscenen er på mange måder en afspejling af tidens generelle samfundstendenser. Det betyder også at vi i vinens verden oplever en øget efterspørgsel på vine, som er naturligt produceret, uden brug af pesticider i vindyrkningen - dét af hensyn til en øget sundhedsbevidsthed og en stigende interesse for at træffe miljøbevidste valg hos slutkunden. 

Flere og flere virksomheder har i 2024 klare målsætninger om bl.a. økologi, og indenfor gavebranchen oplever vi tydeligt, hvordan dette fokus forankrer sig i forespørgslen hos kunderne. De økologiske gaveløsninger er i høj kurs hos virksomhederne, og det kræver naturligvis et vareudvalg, der imødekommer efterspørgslen. 

Økologisk landbrug fokuserer på bæredygtige metoder, der reducerer skadelige virkninger på miljøet. Dette inkluderer bevarelse af jordens frugtbarhed, beskyttelse af biodiversitet og minimering af forurening. Forbrugere, der værdsætter bæredygtighed og miljøansvarlighed, kan derfor tiltrækkes af økologisk vinproduktion.

Vi har længe været på udkig efter nye økologiske vinhuse, som top-performer på smag og kvalitet, og med Bodega Pinoso mener vi at have fundet et oplagt svar. 

Bodega Pinoso er dybt forankret i spansk vintradition og byder på en fascinerende historie. Dette familiedrevne vinhus kombinerer generationers erfaring med en avantgarde tilgang til økologisk dyrkning. Deres engagement i bæredygtighed og respekt for miljøet giver et ekstra lag af autenticitet til hver flaske, vi nu har fornøjelsen af at præsentere.

Vermador-serien: Denne serie er ikke blot en samling af vine; det er en udforskning af smagsnuancer, der udspringer af unikke druer og et terroir, der bærer sjælen af Middelhavet. Her får man virkelig god vin for fornuftige penge. 

Almorqui-serien:  Almorqui løfter Vermador-kvaliteten op i endnu højere niveau.  Almorqui-serien er et ægte højdepunkt i Bodega Pinosos repertoire. Hver flaske fra denne serie repræsenterer en autentisk fortolkning af druernes potentielle magi, og jeg er sikker på, at I vil blive fortryllet af det håndværk og lidenskab, der ligger bag hver eneste dråbe.

Udforsk udvalget fra Bodegas Pinoso her

Næste artikel Hvad skal man skrive i kortet til barselsgaven?