Kaffe, te og lækkerier er en daglige nydelse blandt mange danskere - både i hjemmet og på jobbet. Vores vision er at gøre det nemt for dig at handle lækre delikatesse-produkter.
 
 

Personligt abonnement

I udgangspunktet mener vi, at du er den bedste til at sammensætte dét abonnement, du har brug for. Med et personligt abonnement, kan du selv vælge hvilke varer fra webshoppen, du ønsker at få leveret hver måned. Det er nemt, og du kan altid tilføje, ændre eller opsige abonnementet. Læs mere om, hvordan du laver et personligt abonnement HER. 
  

Delikatesse abonnement

Er du livsnyder, og sætter du pris på at prøve nye spændende delikatesser, så er vores delikatesse-abonnement lige noget for dig. For et månedligt beløb fra 199 kr. kan du hver måned få tilsendt en kasse med spændende delikatesser fra vores sortiment. Læs mere om vores delikatesse-abonnement HER. 
  

Firma abonnement

Har du en virksomhed, og ønsker du at få en fast aftale på levering af kaffe, te og lækkerier? Så prøv vores firma-abonnement og forkæl dine ansatte med nyristet luksus-kaffe, spændende te og mundgodter, der sørger for ro og orden under de sene eftermiddagsmøder. Læs mere om vores firma-abonnement HER. 
 
 
Har du brug for hjælp, vil vi altid gerne hjælpe dig. 
Kontakt os på:
kontakt@delikatessehuset.dk