Skip til indhold
Vedr. bestillinger til Fars Dag; venligst bestil i god tid. Vi afsender gaven, så den ankommer hos din far d. 3. eller 4. juni.
Vedr. bestillinger til Fars Dag; venligst bestil i god tid. Vi afsender gaven, så den ankommer hos din far d. 3. eller 4. juni.

Fars dag gave

Send den perfekt fars dag gave direkte hjem til din far

Se vores udvalg af fars dags gavekurve her

Skal du heller ikke se din far til fars dag?

  
Så er du ikke alene. Det er nemlig langt fra alle, der tilbringer fars dag sammen med deres far. Men hvordan kan du så overraske ham med en personlig gave, så han ved, hvor meget du værdsætter ham? For vi ved jo godt, at fædre ikke vil have blomster. Nej, din far vil helt sikkert hellere have noget, der fortæller ham hvor særlig han er for lige netop dig. Noget, hvor du kan skrive en personlig hilsen og lægge ved. En gave, han kan hygge sig med, når han har allermest lyst. En gavekurv han vil nyde med masser lækkerier, der smager dejligt. En flot gavekurv fra Delikatessehuset fyldt med øl, vin og lækkerier – det er dét fædre vil have.

Send en gavekurv med øl på fars dag

Vi har igen i år fået designet nogle unikke fars dags øl, som vi glæder os til at sende ud til landets heldigste fædre til fars dag. Øl taler direkte til mandens hjerte. En kølig special-øl, der kan nydes på terrassen, i værkstedet eller i sofaen – det er dét, fædre bliver glade for. Vores special øl er brygget på et dansk mikro bryggeri, men det er ikke kun indholdet inde i flasken, der er noget helt specielt – det er udseendet nemlig også. Vores fine fars dags øl henvender sig direkte til fædre, med de sjove, humoristiske og personlige tekster, såsom ’Min far er stærkere end din far’, ’Fingrene væk fra fars øl’, ’This man is one awesome dude’ og ’Give this man a beer’.

Send en gave med vin til fars dag

Hvis din far foretrækker vin frem for øl, har du også mulighed for at sende vin af den aller bedste kvalitet i en flot gave til fars dag. De fleste mænd sætter pris på et godt glas rødvin, og vi har heldigvis masser af god vin på vores hylder. Vores vinimportør rejser ud i alle afkroge af verden og henter spændende og velsmagende vine med hjem til Danmark. De vine vi har valgt til vores webshop er rødvine, hvidvine og portvine af bedste kvalitet, der passer perfekt at give som gave.

Sammensæt selv en gavekurv der passer perfekt til din far

Hvis ikke du lige finder en kurv i vores sortiment, som passer helt perfekt til din far, har du mulighed for at designe en kurv selv, med alle de lækkerier, du ved, din far vil elske. Måske er din far særlig vil med kaffe, øl, lakridser eller måske chokolade? Måske vil han kun have økologiske specialiteter? Uanset hvad din far kan lide, så finder du det helt sikkert i vores store sortiment at lækkerier og delikatesser. Uanset om du selv vælger indhold til en fars dags gave eller om du vælger en af vores standard-kurve, så har du mulighed for at få vedlagt et gratis kort med en hilsen til din far. Du kan nemt tilføje din hilsen i besked-feltet inde på den gavekurv, du vælger, og så sørger vi for at din personlige hilsen bliver printet i et af vores kort og lagt i kurven.

Nyhedsbrev

Vil du modtage vores nyhedsbrev med spændende nyheder og gode tilbud?