Skip til indhold
Vedr. bestillinger til Fars Dag; venligst bestil i god tid. Vi afsender gaven, så den ankommer hos din far d. 3. eller 4. juni.
Vedr. bestillinger til Fars Dag; venligst bestil i god tid. Vi afsender gaven, så den ankommer hos din far d. 3. eller 4. juni.

Winner EU Business Awards 2022

ADVARSEL: Her kommer lidt ananas i egen juice!

Vi har nemlig vundet en pris, vi er temmelig stolte over.

I foråret 2022 blev vi kontaktet direkte af EU Business News Awards, der inviterede os til at indsende oplysninger om vores virksomhed, som led i at tilgå nomineringen til deres Awarduddeling i Skandinavien. For at være ærlig havde vi aldrig før hørt om den Skandinaviske uddeling af priser, men vi fandt hurtigt ud af, at det skyldes at netop den skandinaviske uddeling er et nyt awardprogram under EU Business News, som udelukkende fokuserer på Skandinaviske virksomheder. Første uddeling indenfor EU Skandinavian Business Awards fandt sted i 2021, og vi blev altså kontaktet med henblik på nominering i foråret 2022.  

Vi var naturligvis meget beærede, og svarede på bedste vis på alle deres spørgsmål om vores virksomhed, vores historik, vores målsætning, håb og ambitioner. 

...og så gik vi ellers og ventede. Og ventede. 

Indtil vi fik den glædelige besked, at Delikatessehuset A/S, herunder butikken i Randers og vores tre webshops har vundet prisen:

Best Food & Beverage Gifting Company 2022

https://www.eubusinessnews.com/winners/delikatessehuset-a-s/

Tænk sig engang; af alle de mange mange mange gavefirmaer i Skandinavien bliver VI anerkendt med en award fra EU Business News. Hvor vildt er det lige?!

Vi er naturligvis både pavestolte og enorm taknemmelige for den fine fine anerkendelse fra EU Business News Awards, og vi vil med stor påskønnelse fortsætte vores færd med at skabe nye smagfulde gaveløsninger for private og virksomheder i Danmark. Indenfor en årrække er det håbet, at vi kan levere gaver til hele Norden. 

Nyhedsbrev

Vil du modtage vores nyhedsbrev med spændende nyheder og gode tilbud?