Skip til indhold
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89

CSR

Delikatessehuset er én af Randers Kommunes CSR virksomheder 2021-2022

Vi er dybt beærede og utrolig stolte af, at Randers Kommune i efteråret 2021 valgte at anerkende Delikatessehusets CSR arbejde i form af tildelingen af Randers Kommunes CSR certifikat. 

Vores arbejde med CSR favner bredt, og ét af de steder vi i særdeleshed har fokus på at udvise samfundsansvar er igennem vores valg af samarbejdspartnere, leverandører og varesortiment. Når flere virksomheder står sammen om at ville tage et ansvar, så er vi alle sammen med til at gøre det nemmere for hinanden.

 

Miljøvenligt emballage

Et af de områder, hvor vi har særligt fokus på vores CSR profil er indenfor vores emballering. Vi sender mange tusinder pakker afsted til vores kunder hvert år, og det gør vi i dansk miljøvenligt emballage. Som webshop er vi oftest fysisk langt fra vores kunder, og derfor er det betryggende at vide, at vores emballage er produceret af genbrugsmaterialer med tanke på miljøet.

Stort udvalg af økologiske produkter og gaver

Indenfor de seneste år er efterspørgslen på økologiske kvalitetsvarer steget markant. Og det er vores udvalg naturligvis også. Flere og flere af vores leverandører producerer 100% økologisk, og det gør det nemt for os at tilbyde gaver, som udelukkende består af danske økologiske luksusvarer. 

Socialansvarlig ansættelsesstrategi

Den primære årsag til at vi er blevet tildelt Rander Kommunes CSR certifikat er dog, at vi er særligt bevidste om at udvise social ansvarlighed, når vi tilbyder praktikpladser og ansætter nye medarbejdere. For os er det helt essentielt i vores hverdag, at vi kan medvirke til at mennesker, som af forskellige årsager står udenfor arbejdsmarkedet, får muligheden for at komme ud og blive en aktiv del af arbejdslivet. 

 

Award-winner; Best Food & Beverage Gifting Company 2022

 

Nyhedsbrev

Vil du modtage vores nyhedsbrev med spændende nyheder og gode tilbud?