Hvordan laver man champagne? Champagne metoden Champagne laves ved en speciel metode, der kendes under betegnelsen champagnemetoden. Betegnelsen ’Champagne-metoden’ har (og er) meget omdiskuteret, idet fremstillingsmetoden også benyttes til fremstilling af andre vinificeringer af mousserende vin såsom fx cremant og cava, og den kan dermed skabe forvirring i henhold til...
Delikatessehusets blog
Den perfekte start på din ferie
Ud over at være et gavefirma, tilbyder vi en række ferie-pakker, som sikrer jer, at I får den perfekte start på jeres ferie. I har også mulighed for selv at sammensætte en lækker pakke med de drikkevarer og lækkerier, I kunne tænke jer at tage med på ferie. Det gør...
Gavekurve
Gavekurv – en lækker og personlig gave, du nemt kan bestille online Gaven til alle livets lejligheder Gavekurven har fået sin renæssance, fordi det i al sin simpelhed er en lækker gave at få, som langt de fleste vil nyde at gå ombord i. Og så har det...
GIN
Hvad er GIN? Kort fortalt defineres gin som en destilleret alkoholisk drik baseret på enebær. Dog fortjener den folkekære spiritus en lidt dybere forklaring - for med et bugnende marked af forskellige slags gin, er der selvsagt en række processer og parametre, hvor gin-producenterne adskiller sig fra hinanden.Og jo mere du ved om gin -...
Te - baggrund og forskel
Te kommer fra planten Camellia Sinensis, der primært vokser i Kina, Japan og Taiwan. Busken bliver ca. 85 cm høj, og bladende er plukke-klare når planten er mellem 5 år - 25 år. Når te-bladene er plukkede tørrer de i et døgn, hvorefter de rulles og skæres for at frigøre...