Fangst er rodfæstet i Skandinavien og dedikeret til udviklingen af ​​den nordiske madkultur. Dette indebærer genopdagelse og nytænkning af mad og madlavningsmetoder, vi har glemt eller ikke respekterer længere.

Konserveret fisk og skaldyr er en kunst, som vi langt fra har udviklet til sit potentiale i vores nordiske region. Men med hundreder af små konservesselskaber langs vores kystlinjer for et århundrede siden, har vi faktisk tradition for denne fine konserveringsmetode. Vores farvande har nogle af de fineste fisk i verden, og vores gastronomi roses for dens kvalitet og innovation. Derfor har vi med hjælp fra gode mennesker sat sejl for at genopdage og udforske overfladen af ​​fisk og skaldyr i de nordiske oceaner. Med respekt for naturen og gastronomisk håndværk. Konserveret i dåser og serveret som velsmagende måltider eller snacks fra nord. Det er en rejse, vi kun lige er startet, og der er meget at lære og udvikle. Men vi har arbejdet hårdt for at præsentere vores første dåser.