Danske håndlavede lakridser fra Bagsværd Lakrids

Bagsværd Lakrids er kendt for deres helt unikke skær-selv karamelliseret lakrids, der starter ud blidt med en stærk og aromatisk smag af lakrids, som kort tid efter spreder sig til alle gyder i munden for en salig oplevelse.

Karamelliseret lakrids, der i starten opleves sej i munden, men efter kort tid smelter og fylder munden med en intens aromatisk lakridssmag. 

De landskendte lakridser er kendetegnes ved den intense smag af lakrids og salmiak

Bagsværd Lakrids mix selv en pakke Tilbud

Bagsværd Lakrids

Bagsværd Lakrids, mix selv

205,00 kr 225,00 kr

Bagsværd Lakrids sampak med Lys symfoni, Classic og Salmiakk Tilbud
Bagsværd Lakrids sampak. Classic, sød, salmiak, ingefær, chili. Tilbud Bagsværd Lakrids Tilbud

Bagsværd Lakrids

Bagsværd Lakrids Sampak

350,00 kr 375,00 kr

Bagsværd lakrids bestsellere Tilbud

Bagsværd Lakrids

Bagsværd Lakrids samlingen

400,00 kr 454,00 kr

Bagsværd Lakrids Sampak med alle mini plader Tilbud

Bagsværd Lakrids

Bagsværd Lakrids 'Mini Sampak'

125,00 kr 150,00 kr

Lidt om Bagsværd Lakrids:

I 2014 i Bagsværd fik to kemiingeniører den geniale idé, at fremstille lakrids på en helt ny, lækker måde. De havde fået nok af de samme efterligninger af runde lakridskugler med chokoladeovertræk, og de besluttede sig derfor at producere en blød lakrids, som skulle sælges i plader, således at kunderne selv kunne skære mundrette stykker lige inden spisning. 

Bagsværd Lakrids kan på mange måder betegnes som en karamel-lakrids symfoni, hvor karamellens blødhed indgår som en essentiel del af lakrids-oplevelsen i Bagsværd Lakrids' produkter. Og det er da heller ikke kun i Bagsværd at kunderne står i kø efter Danmarks nye lakrids-hit. I hele landet nydes de delikate lakridsplader, der er indpakket i de papirsbrune indpakning. 

Alle produkterne er håndlavede. De er danske, de er glutenfri og de har den meget intense lakridssmag, som gør dette til et højtelsket produkt i Danmark, hvor vi er rigtig mange, der er vilde med lakrids. 

Mere om historien om Bagsværd Lakrids

Bagsværd Lakrids startede ud December i 2014, hvor civilingeniør Søren Beier fik en idé om at lave og servere lakrids på en ny måde. Efter sit første velsmagende test, blev han så begejstret at han fik overtalt sin studie-kammerat Morten Kornbech Larsen til at gå med på projektet.

Efter en del aftener fik de knækket koden til at kunne karamellisere lakridsen indtil den var tilstrækkelig stabil til at den kunne sendes og sælges, og stadig havde kendetegnet på den karamelliseret lakrids som Bagsværd Lakrids byder.

Det startede ud med en lille produktion, hvor der kun blev produceret 6 plader om dagen. Bagsværd Lakrids fik et opsving på grund af alle de kunder der skulle have en bid af den lækre lakrids. Siden den delikate karamelliseringsproces gjorde det svært at producere lakridsen i større mængder, fik Søren hjælp fra Morten's kokke-kammerat Rasmus Hansen og hans køkken så produktionen kunne løftes til imponerende 100 plader om dagen.

Bagsværd Lakrids skiftede produktion endnu en gang til køkkenet i Brøndby Stadion midt i 2017 for at følge op på den stigende efterspørgsel af lakridsen, og blot et år efter fandt produktionen tilbage på hjertet af Bagsværd Hovedgade, ved siden af Bagsværd Vinhandel - hvor de hver måned afholder deres lokalle lakridsfester.

Bagsværd Lakrids har deltaget i The Liquorice Taste Award i 2018, 2019 og 2020, og fik henholdsvis vundet sølv, bronze og guld. Lakridsen har fundet sig i hjertet til mange danskere, måske også dit?