Fragt-priser

Her kan du se priserne for fragt og levering af pakker og gavekurve.
Alle ordrer over 499,- kan sendes fragtfrit*:

  • Levering til hjemme-adresse 59,-
  • Levering til pakke-shop 35,-
  • Levering til erhvervs-adresse 39,-
  • *Levering af et større antal gavekurve, som skal sendes på palle koster 250,- (også selv om købs-beløbet overstiger 499,-)
    **Pakker som skal leveres til en privat-adresse har et fragt-tillæg på 19 kr,-

Landsdækkende levering med Post Nord

Vi bestræber os altid på at ekspedere og pakke ordrer hurtigst muligt - gerne så de kan afsendes samme dag som bestilling. Vi har en fragt-aftale med Post Nord, som alle hverdage kommer og afhenter pakker hos os. Post Nord leverer ca. 95% af alle pakkerne den efterfølgende hverdag (også lørdage, hvis der sendes til en pakkeshop). Der kan være tilfælde hvor det tager mere end 1 hverdag, fx op til jul eller hvis der skal leveres til ikke bro-faste øer. Delikatessehuset er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Post Nord eller Danske Fragtmænd. Der bliver aldrig leveret pakker til hjemmeadresser om lørdagen eller søndagen. 

Hvis du ønsker en pakke leveret en bestemt dato, bedes du notere dette i ordren. Så afsender vi pakken dagen inden, hvorved der er den største sandsynlighed for at den kommer frem på dagen. 

Forsendelse af gavekurve

Vi sender mange gavekurve, og vi ved derfor hvor vigtigt det er, at kurvene bliver pakket rigtigt, så de er fine og indbydende, når de når frem til modtageren. 

Vores forsendelses-kasser er fremstillet på mål, så de passer præcist til vores gavekurve, og derved er det muligt at sende en kurv uden at indholdet vælter rundt eller at kurven tager skade. Derudover er vi meget bevidste om, at alle glas-varer beskyttes ekstra, samt at kurven er pakket 'tæt', så der ikke er luft i kassen under forsendelse. Dette gør vi ved brug af luftpuder, bobleplast el. silkepapir. 

Når kassen når frem til modtager, kan kurven løftes op af forsendelses-kassen, og den fremstår fint med cellofan og bånd.