Skip til indhold
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89

Om Delikatessehuset

En delikatesse er en forkælelse af dine smagssanser. Det er ikke 'bare' et produkt, men derimod et produkt, der giver dig en oplevelse. Det er den lækkerbidsken, der får dig til at lukke øjnene og sige 'mmmnn'. Det er den smagsoplevelse, der forsøder nuét. Det er den tår, der forankrer dig i en følelse af velbehag. 

Delikatesser handler IKKE om mængde og størrelse. Det handler om smag, det handler om kvalitet, det handler om produktion og det handler om livsnydelse. 

Vores ultimative ambition er at gøre det nemt for dig, som bevidst forbruger og livsnyder, at købe lækre kvalitets-produkter. Derfor har vi samlet en række spændende delikatessebrands under ét tag.

Delikatessehuset forhandler både store anerkendte danske brands, men også en række mindre varemærker fra lokale egne af vores rød-hvide kongerige. Og så har vi naturligvis også hentet en række spændende niche-brands hjem fra udlandet. I udvælgelsen af vores leverandører lægger vi stor vægt på, hvilke råvarer der bruges og hvordan delikatesserne produceres.

Det gør, at vi med stolhed kan sige, at vores produkter er blandt de absolut bedste indenfor deres felt.

Vi synes det er fedt, at mange af vores leverandører stadig værner om gamle håndværkstraditioner - fx når karamellerne langtidskoges i store kobbergryder i Svaneke, eller når den økologiske special-øl håndbrygges efter brygmesterens prisvindende opskrifter. 

Hos Delikatessehuset kan du hurtigt og let handle ind til dig selv og dine nærmeste. Vi tilbyder skræddersyede abonnements-løsninger på alle produkter, til både private og virksomheder. Kontakt os for at høre mere. 

Gå på opdagelse og find lækre produkter til den forestående par-middag eller venindeaften. Skal du give en gave i en bestemt anledning, kan du finde inspiration her på siden under fanen 'gavekurve', eller du kan kontakte os og vi vil hjælpe dig. 

Vi lever af vores kunder (og vores passion for mad), og derfor er vi ALTID interesserede i at høre fra dig.

Har du spørgsmål eller forslag?

Har du brug for hjælp med at finde en vare eller sammensætte en kurv?

Så ring eller skriv, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe dig. 

 

Delikatessehuset
kontakt@delikatessehuset.dk
Tlf. 28943389

Nyhedsbrev

Vil du modtage vores nyhedsbrev med spændende nyheder og gode tilbud?