Pastariget er historien om den Bornholmske pastafabrik, der producerer prisbelønnet gourmetpasta med smage fra den danske bornholmske natur.

Ægteparret bag Pastariget hedder Susanne og Finn, og deres historie handler ikke blot om prisvindende pasta 'fra jord til bord' - nej, deres historie er faktisk en vaske ægte kærlighedshistorie. 

Susanne flyttede i 2006 til Bornholm for at passe sin syge far, og på en varm solskinsdag på landbruget Frennegaard kom Finn cyklende forbi - og det blev ikke kun starten på deres forhold men også på historien om Pastariget. Da Susanne flyttede ind på Finns landbrug fandt hun hurtigt ud af, at Finn som en af de ganske få landmænd i Danmark, har succes med at dyrke durum. For på Bornholm er antallet af solskinstimer højere end andre steder i landet, og netop dét gør det muligt for Finn at producere durumhvede af allerhøjeste kvalitet. 

Den bornholmske durumpasta har mere 'bid' og en bedre mæthed end den pasta vi normalt kender fra supermarkeder.

Den sublime smag forstærkes af de tilhørende pasta pestoer, som er særligt produceret med henblik på at forstærke de naturlige smagsnuancer, der er tilsat pastaerne. 

Pasta fra Pastariget har både bundet priser, og er anmelderrost af de bedste danske kokke. 

Nu har det aldrig været nemmere at lave gourmetpasta derhjemme.