Ud over webshoppen, hvor du kan handle døgnet rundt 365 dage om året, har du også mulighed for at handle hos Delikatessehuset i vores fysiske butik. 

Butikken er beliggende på Vennelystvej 35, 8960 Randers -
i hjertet af Kristrup.

Åbningtiderne er: 
Mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00
Lørdag kl. 9.00 - 14.00
Søndag lukket

Delikatessehusets butik i Randers

En regnbue-butik af farverige delikatesser og lækkerier

Hvis der er én ting, der kendetegner Diana (indehaver af Delikatessehuset), så er det hendes kærlighed til alle farvestrålende produkter. Hun er på ingen måde farveforskrækket, hvilket også tydeligt ses i udvalget af gaver. Flotte farvestrålende gavekurve med spændende delikatesser og søde lækkerier. Gaven skal ikke blot smage fantastisk - den skal også se smuk og indbydende ud.

Af samme årsag er butikken i Randers indrettet på en utraditionel måde, hvor alt står sorteret efter farver og ikke efter indhold. Missionen er, at kunderne skal fortabe sig i en spændende tur rundt i butikken, hvor forskellige luksusprodukter vil fange øjet og give en inspirerende helhedsoplevelse. Ovenover reolerne finder du farvestrålende malerier. 

Butik Randers

Vin, gin, specialøl, pasta, chokolade, kaffe, lakrids, karameller, kiks, nødder

Som udgangspunkt kan du regne med, at alle de produkter du ser på webshoppen, også findes i den fysiske butik. Og du er selvfølgelig altid velkommen til at spørge personalet, hvis du savner noget. I butikken sælges både særimporterede vine, kaffe & te. Lakrids by Bülow, Summerbird chokolade og Bagsværd Lakrids er nogle af de mærker, som sælger rigtig godt. Der er også et stort udvalg af danske specialøl fra bl.a. Grauballe Bryghus, Hjort Beer, Skagen Bryghus, ligesom du kan finde et udvalg af Delikatessehusets egne øl. Du finder også specialiteter som pasta, pesto, risotto, kiks, nødder, chips, aioli og andre krydrede delikatesser til at krydre din daglige madlavning op med. Derudover er der selvfølgelig også en række lækre safte, cider og lemonader, og du kan ikke undgå at lægge mærke til den flotte reol med Gin og Tonic. 

Færdiglavede gavekurve - lige til at tage med på farten

I midten af butikken står tre store kabeltromler, som er fyldt med flotte færdiglavede gavekurve i alle prisklasser. Det gør det utrolig nemt for dig at snuppe en gavekurv eller værtsgave med på farten. I kurvene finder du bl.a. vin, øl, chokolade, kaffe, lakrids, karameller, crackers, gin & tonic og meget meget andet. Hvis du har et bestemt indhold i tankerne, og du ikke finder en kurv der matcher dine ønsker 100% kan du også selv gå rundt i butikken og håndplukke nogle produkter, og bede om at få dem pakket sammen som gave. 

 

Bestil hjemmefra og hent i butikken

Har du en særlig gave i tankerne, kan du nemt og hurtigt sammensætte den her på webshoppen, og vælge 'afhentning' som leveringsform. Så sørger personalet for at pakke din gavekurv og give dig besked, så snart den er klar til afhentning. På den måde behøver du ikke bruge tid på at få kurven pakket i butikken, og du skal ikke engang have din pung op af lommen - betalingen kan du nemlig også klare online. Du kan med andre ord nøjes med at svinge forbi butikken, og tage gaven med. Dét er nemt, og flere og flere Randrusianere benytter sig af denne mulighed. 

Gratis smagsprøver i butikken hver dag

Hvis du lige har lyst til en lækker delikatesse, eller hvis du gerne vil smage en vare inden du bestemmer dig for at købe den, så har du rig mulighed for det i butikken. Hver dag har vi nemlig lækre smagsprøver fremme på disken, og vi sørger for, der er en bred variation i indholdet. Nogle dage kan du smage vores populære Bagsværd Lakrids, andre dage er det chokolade fra Summerbird, vingummi fra Wally & Whiz, chips eller noget helt andet. 

Pakkeshop for PostNord og Bring

Er du også en af dem, der bestiller varer online og får dem leveret i den nærmeste pakkeshop? Hos Delikatessehusets butik finder du hele to forskellige pakkeshops, og du kan derfor arrangere dine gøremål, så du kan hente dine pakker samtidig med at du henter dine delikatesser eller gaver. 

Vi glæder os til at se dig i butikken.