Skip til indhold
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89

Butik I Kristrup, Randers

Ud over webshoppen, hvor du kan handle døgnet rundt 365 dage om året, har du også mulighed for at handle hos Delikatessehuset i vores fysiske butik. 

Butikken er beliggende på
Vennelystvej 35,
8960 Randers
- i hjertet af Kristrup.

Vores almindelige åbningtider er: 
Mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00
Lørdag kl. 9.00 - 14.00
Søndag lukket

*Ved højtider og ferier kan vores åbningstider være afvigende. Information omkring dette kan altid findes på vores Facebookbutiksside.

Delikatessehusets butik i Randers

En regnbue-butik af farverige delikatesser og lækkerier

Hvis der er én ting, der kendetegner Diana (indehaver af Delikatessehuset), så er det hendes kærlighed til alle farvestrålende produkter. Hun er på ingen måde farveforskrækket, hvilket også tydeligt ses i udvalget af gaver. Flotte farvestrålende gavekurve med spændende delikatesser og søde lækkerier. Gaven skal ikke blot smage fantastisk - den skal også se smuk og indbydende ud.

Af samme årsag er butikken i Randers indrettet på en utraditionel måde, hvor alt står sorteret efter farver og ikke efter indhold. Missionen er, at kunderne skal fortabe sig i en spændende tur rundt i butikken, hvor forskellige luksusprodukter vil fange øjet og give en inspirerende helhedsoplevelse. Ovenover reolerne finder du farvestrålende malerier. 

Butik Randers

Vin, gin, specialøl, pasta, chokolade, kaffe, lakrids, karameller, kiks, nødder

Som udgangspunkt kan du regne med, at alle de produkter du ser på webshoppen, også findes i den fysiske butik. Og du er selvfølgelig altid velkommen til at spørge personalet, hvis du savner noget. I butikken sælges både særimporterede vine, kaffe & te. Lakrids by Bülow, Summerbird chokolade og Bagsværd Lakrids er nogle af de mærker, som sælger rigtig godt. Der er også et stort udvalg af danske specialøl fra bl.a. Grauballe Bryghus, Hjort Beer, Skagen Bryghus, ligesom du kan finde et udvalg af Delikatessehusets egne øl. Du finder også specialiteter som pasta, pesto, risotto, kiks, nødder, chips, aioli og andre krydrede delikatesser til at krydre din daglige madlavning op med. Derudover er der selvfølgelig også en række lækre safte, cider og lemonader, og du kan ikke undgå at lægge mærke til den flotte reol med Gin og Tonic. 

Færdiglavede gavekurve - lige til at tage med på farten

I midten af butikken står tre store kabeltromler, som er fyldt med flotte færdiglavede gavekurve i alle prisklasser. Det gør det utrolig nemt for dig at snuppe en gavekurv eller værtsgave med på farten. I kurvene finder du bl.a. vin, øl, chokolade, kaffe, lakrids, karameller, crackers, gin & tonic og meget meget andet. Hvis du har et bestemt indhold i tankerne, og du ikke finder en kurv der matcher dine ønsker 100% kan du også selv gå rundt i butikken og håndplukke nogle produkter, og bede om at få dem pakket sammen som gave. 

 

Bestil hjemmefra og hent i butikken

Har du en særlig gave i tankerne, kan du nemt og hurtigt sammensætte den her på webshoppen, og vælge 'afhentning' som leveringsform. Så sørger personalet for at pakke din gavekurv og give dig besked, så snart den er klar til afhentning. På den måde behøver du ikke bruge tid på at få kurven pakket i butikken, og du skal ikke engang have din pung op af lommen - betalingen kan du nemlig også klare online. Du kan med andre ord nøjes med at svinge forbi butikken, og tage gaven med. Dét er nemt, og flere og flere Randrusianere benytter sig af denne mulighed. 

De bedste vingaver i Randers

I vores spændende butik kan du også gå på opdagelse i vores store sortiment af både vådt og tørt og selv bestemme, hvad der skal i gaven.
Vi glæder os til at se dig og vise dig vores imponerende udvalg. Vi brænder for vores produkter og for kvalitet, og vi sætter en ære i, at du går herfra med netop det, du havde i tankerne.
Vin er en populær gaveidé, og derfor har vi i butikken et bredt vinsortiment, der favner forskellige lande, regioner, stilarter og druesorter fra den verdensomspændende vinscene. Vi står klar til at hjælpe dig med den perfekte vingave.
 
En vingave er en klassiker og med det bugnende udvalg på markedet kan det være lidt af en jungle at finde en vingave, som passer til modtageren. Prisen spiller også ind, men vi har med årene kredset os ind på sikre bud på liflige vine fra nær og fjern til fair priser. På hylderne i butikken har vi lavet en overskuelig udstilling af rød -og hvidvin, dejlige rosévine, økologisk vin, portvin, mousserende vin, herunder champagne, og du finder selvfølgelig også alkoholfri vin.
 
Gennem vores tætte samarbejde med flere forskellige vinimportører har vi kunne håndplukke det bedste fra de bedste til vores unikke udvalg. Diana har gennem årene også besøgt distrikter og vinhuse i nær og fjern for at få en forståelse for vinenes oprindelsessted og finde det bedste til vores vinhylder. Her er det især vigtigt, at vores udvalg ikke består af vine, som er overrepræsenterede og for mange af vores varianter har vi derfor også egen forhandling i Danmark.
 

Forslag til vingaver

 

Vinsmagekasse – til den nysgerrige vinentusiast

Det er blevet en populær trend at komponere en smagekasse som vinnyderen kan gå på opdagelse i. En vinsmagekasse er oplagt køb til dig selv, hvis du sætter pris på at udvide din horisont og udforske nye vinoplevelser. Måske er du usikker på hvilken vin du skal vælge til festen og vil smage på gode bud uden at skulle købe en hel kasse af hver? Men en vinsmagekasse er også en god gave til en person, som holder af at udforske vine, som ikke er overeksponerede på det danske marked. Du kan altid bede vores personale om at pakke smagekassen pænt ind, så den præsenterer sig som gave.
 

Gavekurve med vin og delikatesser

Vi har lavet en lang række af forslag til gavekurve i alle prisklasser, du kan lade dig inspirere af, når du besøger os i vores butik. På webshoppen kan du se et stort udvalg af gavekurve med vin, men vi kan ikke garantere, at vi har alle gaveløsninger stående i vores butik, når du kommer. Men vores dygtige pakkere står klar og kan indenfor fem minutter sørge for, at du kan forlade vores butik med den ønskede gavekurv med vin.
Over en årrække har vi fundet det bedste af det bedste på markedet, så vi kan supplere vingaver med dejlige sager af både søde, salte og sprøde lækkerier, der passer perfekt til den vin, du vælger. Vi har også spændende kulinariske tilføjelser til et dejligt måltid mad. Det er produkter som primært stammer fra danske producenter. Vi lægger vægt på at vores gavekurve er af høj kvalitet, både når det gælder det visuelle og det indbydende indhold. Der er taget højde for alt i vores sortiment af gavekurve. Der er de feminine kurve med lette vine, og farveafstemt supplement, og der er de tungere vine med dybde og kompleksitet. Alle vine får følgeskab af lækkerier som matcher i smag og udseende.
 

Vin i gaveæsker

En anden typisk gaveløsning er vin i gaveæsker, og uanset om du skal give én eller fire flasker i gave, så har vi en flot gaveæske, som vi kan pakke det i. En vingaveæske er nem og praktisk, og den kan fås i alle prisklasser. Vin i gaveæske er en oplagt gaveide som værtindegave, en gave til en god kammerat eller en professionel gave til ansatte, kunder eller samarbejdspartnere. Spørg personalet i butikken til råds og få vejledning til valg af vin. Du kan enten vælge at give flere flasker af samme variant, flere forskellige vine fra samme vinhus – eller måske du ønsker at mixe det med helt forskellige typer af vine. Vi sørger for at pakke det pænt ind, og du har altid mulighed for at vedlægge et gratis kort til gaven, som du kan skrive i ro og mag i butikken, mens vingaven bliver pakket ind.

Gratis smagsprøver i butikken hver dag

Hvis du lige har lyst til en lækker delikatesse, eller hvis du gerne vil smage en vare inden du bestemmer dig for at købe den, så har du rig mulighed for det i butikken. Hver dag har vi nemlig lækre smagsprøver fremme på disken, og vi sørger for, der er en bred variation i indholdet. Nogle dage kan du smage vores populære Bagsværd Lakrids, andre dage er det chokolade fra Summerbird, vingummi fra Wally & Whiz, chips eller noget helt andet. 

 

Vi glæder os til at se dig i butikken.

Nyhedsbrev

Vil du modtage vores nyhedsbrev med spændende nyheder og gode tilbud?