Skip til indhold
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89

Gavekurven – en lækker gave, du kan bestille online

Se vores udvalg af gavekurve her!

Gaven til alle livets lejligheder

Kender du det? Nogen i dit liv står i en situation, du gerne vil markere med en gave eller betænkelighed
- men hvad giver man, som nemt kan bestilles online – og som falder i alles smag?
Gavekurven har fået sin renæssance, fordi det i al sin simpelhed er en lækker gave at få, som langt de fleste vil nyde at gå ombord i.
Når bedstemor har fødselsdag-, når venneparret får deres første barn-, når dine forældrene har bryllupsdag-, når din kollega bliver syg-, når du gerne vil takke naboen for pasning af hunden-, når du gerne vil overraske din veninde og lade hende vide, at hun betyder meget for dig – Så er en gavekurv altid en lækker gave at give. Uanset anledningen, så vil de fleste blive glade og overraskede over at modtage en gavekurv med delikatesser og specialiteter fra dig. En flot kurv fyldt med lækkerier og et kort med en hilsen er nemlig både en lækker og personlig gave at få. Det er nemt at bestille online, og oftest vil kurven blive leveret hos modtageren allerede dagen efter.

 

Sammensæt selv en gavekurv

Den perfekte gavekurv, er dén der passer perfekt til modtageren. Derfor kan ”den perfekte gavekurv” også se ud på et utal af måder. For mens nogle foretrækker en god italiensk rødvin, kan andre måske bedre lide te og fransk lemonade. Nogle er mest til det økologiske, mens andre skal have en kurv fyldt med chokolade. Og slutteligt er der dem, der ikke kan lide det søde, men som foretrækker de krydrede delikatesser. Der findes et stort udvalg af standard gavekurve, hvor sammensætningen af produkterne har et flot og indbydende samspil, men hvis du ikke finder en gave med det helt rigtige indhold, så er der også mulighed for at du selv sammensætter gaven. På den måde kan du vælge indhold blandt de mange produktkategorier og samtidig sikre at gavekurven rammer dit gavebudget. Det er simpelt og kan gøres online – og så bliver det hele pakket pænt sammen i en kurv med cellofan & bånd og sendt afsted til modtageren. På hjemmesiden bestiller du først en tom ’sammensæt selv gavekurv’, hvorefter du kan vælge indhold til gaven blandt hele sortimentet på webshoppen. Alle de varer, der til slut ligger i din indkøbskurv vil blive pænt pakket i en gavekurv og sendt afsted til modtageren. Bestiller du en kurv online er der altid mulighed for at få vedlagt en gratis kort med en personlig hilsen til modtageren.

 

En verden af delikatesser og lækkerier

Gavekurvene er udelukkende sammensat af de allerbedste danske og udenlandske delikatesser. Der er sat en dyd I produktudvælgelsen til sortimentet - og her er der fire grund-elementer der udgør sortimentets ’røde tråd’; det handler om smag, det handler om kvalitet, det handler om produktion, det handler om livsnydelse. En delikatesse er en forkælelse af dine smagssanser. Det er ikke 'bare' et produkt, men derimod et produkt, der giver dig en oplevelse. Det er den lækkerbisken, der får dig til at lukke øjnene og sige 'mmmnn'. Det er den smagsoplevelse, der forsøder nuét. Det er den tår, der forankrer dig i en følelse af velbehag. Når kun det bedste er godt nok, så præsenteres du for et bredt sortiment af delikatesser af den allerbedste kvalitet. Således er det altså udelukkende luksuriøse danske delikatesser indenfor kategorierne; kaffevinspecial-øl, spiritus, lemonade, tonic, cider, chokolade, nødder, lakridser, karameller, bolcher, vingummi, krydderier, olier, pasta og meget meget mere, der møder dig online.  

 

Gavekurv med vin, øl eller spiritus

De fleste gavekurve indeholder en form for alkoholisk drik; uanset om modtageren foretrækker vin, øl eller spiritus kan du føle dig sikker på, at udvalget er af særegen kvalitet. Vinen er særimporteret til Danmark og befinder sig kun i ganske få danske butikker. Det er vin af udsøgt kvalitet, og udvalget omfatter både rød-, hvid- og rosévin, samt mousserende vin og portvin. Hvis modtageren i højere grad foretrækker øl, er der også mulighed for at gå på opdagelse i det spændende sortiment af øl fra en af Danmarks mest prisbelønnede mirko-bryggerier, nemlig Grauballe Bryghus. Hele Grauballe Bryghus’ udvalg af signaturøl er at finde i sortimentet, og derudover finder du også en række speciel-designede ’anlednings-øl’, der retter sig særligt mod den anledning du giver gaven i. Fx er øllen med etiketten ’TILLYKKE’ utrolig populær i gaver, hvor man ønsker at sende en lykønskning. Af ’anlednings-øl’ finder du også et udvalg af øl med sjove og anderledes etiketter der retter sig særligt til henholdsvis mænd og kvinder.
Hvis du er til noget stærkere alkohol er der naturligvis også mulighed for at få gavekurve med spiritus. Her spænder udvalget over både gin, rom, whisky, cognac & brandy. Fx er det muligt at sammensætte en ’Gin og Tonic gavekurv’, hvor du selv bestemmer hvilken gin der skal indgå, og dernæst vælger du blandt det store udvalg af tonicvand. Slutteligt kan du vedlægge frugtskiver som pynt til dine drinks, eller du kan vedlægge nogle sprøde snacks, så gaven indeholder alt, man behøver, til en ægte Gin & Tonic aften.  

 

Landsdækkende levering – gavekurven bliver leveret med Posten

Ofte dikterer den fysiske afstand mellem dig og gavemodtageren, at du ikke selv har mulighed for at aflevere gaven. Derfor er det nemt for dig – og en overraskelse for modtageren - at du kan bestille en gavekurv til levering med posten. Som regel vil den blive omdelt allerede dagen efter bestilling. Du kan følge pakken hele vejen undervejs via de tracking-oplysninger du får tilsendt.

 

Nyhedsbrev

Vil du modtage vores nyhedsbrev med spændende nyheder og gode tilbud?