Skip til indhold
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89
3 gode sommerdrinks

3 gode sommerdrinks

Det danske sommervejr er kendt for at være ustadigt og det er måske derfor, at vi er så gode til at nyde de dage, hvor der er varmt og høj solskin.
Om du har en terrasse, en altan eller bare et vindue; om du har lyst til at nyde en kold sommerdrink alene eller sammen med venner, veninder eller kæresten, så er disse tre bud helt sikkert noget du vil synes om!

En ægte sommer-portvin

Dalva er blevet verdenskendt for deres portvine - og når du har smagt dem, vil du forstå hvorfor. Deres portvine har fået så mange udmærkelser, at Dalva er tæt på at rykke op i øverste liga af Portvinshuse i Douro-dalen. Til trods for dette formår de at holde et rimeligt prisniveau, selv om kvaliteten af vinene kun er blevet bedre og bedre. 

Hvis du er til søde og anderledes sommerdrinks, vil Dalva Rosé helt sikkert falde i god jord. Med et par isterninger i den røde portvin og en appelsinskive, har du en dyb og samtidig forfriskende drink med noter af melon, jordbær, grape, tranebær og hindbær. 

Det fantastiske ved Dalvas Rosé er, at den kan blandes med andre søde sommerdrikke! Ønsker du din drink mere syrlig, kan du med fordel opblande med din favorit mousserende rosévin. Blandes roséen med en tonicvand, skabes en skøn bittersød symfoni. For en mere frisk version, kommer sommeren virkelig til udtryk, når man tilsætter en lemonade eller citronbrus. 

Alle tre udgaver er perfekte sommerdrinks til portvinselskeren og dem, som ønsker at udforske portvinsuniverset!

Du finder Rosé-parret her.

Let the summer vibes be-Gin!

Gin laves på gryn og enebær. Det bliver destilleret på samme måde som vodka og får smag fra det man kalder ”botanicals”. Før i tiden gav man sin gin-drink smag, ved for eksempel at tilføje en tonic med smag, men herefter begyndte man at tilsætte smag i ginnen, så der nu er ubegrænsede muligheder for, hvad gin kan smage af.
Derfor kan man forstærke smagen af sin gin, ved at blande den med saft, tonic eller sodavand, der har samme smag.

Den populære Gin Mango har en søster, som de fleste desværre ikke kender. Gin Solbær! Navnet og smagen af solbær, er noget de fleste forbinder med sommer og derfor er Gin Solbær en lækker og simpel drink. Den kan laves på to måder, om man er til brus eller ej.
En klassisk London Dry gin blandet med solbærsaft, et par isterninger og en skive citron smager af én til!
Kan man bedst lide sine sommerdrinks med blid brus, passer en solbær-gin suverænt samme med en citronbrus.

Du finder Gin & Solbær-drinkpakken her.

Alkoholfri Mimosa

Det er langt fra nødvendigt at drikke alkohol for at hygge sig. Derfor er det dejligt, at mange producenter også fokuserer på alkoholfri alternativer, så gravide, allergikere og andre, der simpelt ikke ønsker at drikke alkohol, har andre muligheder end vand, saft og sodavand.

Mimosa er mest kendt som den drink man får til sin brunch. Den består helt enkelt af to ingredienser: En mousserende vin og appensinsaft.

Den friske, syrlige vin blandet med lige dele sød appelsinsaft udgør en klassisk morgen drink med en perlende twist.

Du finder vores alkoholfri mimosa her.

 

Kun fantasien sætter grænserne for kombinationsmulighederne af spiritus og mixers. Måske du aldrig har prøvet en Sloe Gin, men finder ud af, at det smager fantastisk med en rose og citronlemonade eller slet ikke havde tænkt på at kombinere en blended malt whisky med en citronbrus?
Det kan være, at denne sommer byder på en ny favorit!

Forrige artikel Hvad skal man skrive i kortet til barselsgaven?
Næste artikel Babyshower - den perfekte gave til babyshower