Skip til indhold
Vedr. bestillinger til Fars Dag; venligst bestil i god tid. Vi afsender gaven, så den ankommer hos din far d. 3. eller 4. juni.
Vedr. bestillinger til Fars Dag; venligst bestil i god tid. Vi afsender gaven, så den ankommer hos din far d. 3. eller 4. juni.

Handler du som virksomhed? Betal med faktura

Vi tilbyder faste virksomheds-kunder mulighed for at betale via faktura

 Når du bestiller og betaler som virksomhed, skal det være nemt og fleksibelt!

Vi har mange virksomheds-kunder, der bruger os som fast leverandør af firma-gaver og gavekurve, fx når en medarbejder har jubilæum, har rund fødselsdag, bliver sygemeldt, eller der afholdes reception

Når du bestiller her på webshoppen kan du vælge 'betaling med faktura', i betalings-modulet. Hvis det er første gang du handler på webshoppen, beder vi dog altid om, at fakturaen betales inden varerne afsendes. Ligledes vil vi bede om forudbetaling ved bestillinger på større beløb, også selv om du er fast erhvervskunde. Du kan dog sagtens få tilsendt en faktura og betale på den måde, men varerne bliver først afsendt når betalingen er gået ind.

 

Se udvalget af vores kurve her

 [[ Er du på udkig efter en større mængde gavekurve / firma-gaver til ansatte eller kunder, vil vi meget gerne komme med forslag til indhold og give dig et godt tilbud - kontakt os venligst ]]

Nyhedsbrev

Vil du modtage vores nyhedsbrev med spændende nyheder og gode tilbud?