Dansk specialøl på dåse, der skiller sig ud på alle parametre 

Det startede i 2015 med nordjyden Fredrik Hector Schmidt, der startede Bad Seed Brewing som et fantom bryggeri, hvilket vil sige at han lejede sig ind hos andre bryghuse for at låne deres produktionsanlæg til fremstillingen af sine nytænkende ølvarianter. 

Efter blot tre år tog udviklingen så meget fart, at Bad Seed Brewing fik eget bryggeri i Gudumholm udenfor Aalborg. 

Som det tydeligt skinner igennem på øl etiketterne, henvender Bad Seed øllene sig til det yngre, eksperimenterende publikum. Der er ikke sparret på hverken farverne i designene eller smagsoplevelsen i de friske varianter. 

I 2019 blev Bad Seed indstillet til Årets Danske Bryggeri - og både i ind- og udland er øl entusiaster begejstrede for de flotte dåser.

Bad Seed er desuden med i Projekt Green, der hjælper virksomheder på vej til en bæredygtig om grøn omstilling.