Skip til indhold
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89
Gavekurve

Gavekurve

Gavekurv –  en lækker og personlig gave, du nemt kan bestille online

 

 

Gaven til alle livets lejligheder

Gavekurven har fået sin renæssance, fordi det i al sin simpelhed er en lækker gave at få, som langt de fleste vil nyde at gå ombord i. Og så har det aldrig været nemmere at bestille den perfekte gave og få den sendt direkte hjem til modtageren med et kort fra dig. Brug 5 minutter nu, og få gaven bragt ud til døren i morgen – nemmere bliver det ikke.
Når bedstemor har fødselsdag, men hun ikke ønsker sig noget, så er en gavekurv en sød tanke at sende til hendes dør. Når venneparret får deres første barn, og alt de har brug for er noget lækkert forkælelse og et par søde ord fra dig, så er en gavekurv med ’forplejning’ lige sagen. Når dine forældrene har bryllupsdag, og du gerne vil sende dem en sød tanke, så sammensætter vi den flotteste gavekurv fyldt med kærlighed. Når din kollega bliver syg, og du vil lade ham eller hende vide at hun er savnet på kontoret, så er en gavekurv en virkelig sød ting at sende hjem til vedkommende. Når du gerne vil takke naboen for pasning af hunden, så du har haft mulighed for at tage den længe ventede ferie, så er en gavekurv med lækkerier en super flot gestus. Når du gerne vil overraske din veninde og lade hende vide, at hun betyder meget for dig, så er en gavekurv fra dig en gave hun altid vil huske dig for.

Med andre ord; en gavekurv passer til alle livets lejligheder. Det er altid en lækker gave at give. Uanset anledningen, så vil de fleste blive glade og overraskede over at modtage en gavekurv med delikatesser og specialiteter fra dig. En flot kurv fyldt med lækkerier og et kort med en hilsen er nemlig både en lækker og personlig gave at få. Det er nemt at bestille online, og oftest vil kurven blive leveret hos modtageren allerede dagen efter.

 

Sammensæt selv en gavekurv

Den perfekte gavekurv, er dén der passer perfekt til modtageren. Derfor kan ”den perfekte gavekurv” også se ud på et utal af måder. For mens nogle foretrækker en god italiensk rødvin, kan andre måske bedre lide te og fransk lemonade. Nogle er mest til det økologiske, mens andre skal have en kurv fyldt med chokolade. Nogle elsker en god øl – og andre er helt vilde med den gode danske lakrids fra Lakrids by Bülow. Og slutteligt er der dem, der ikke kan lide det søde, men som foretrækker de krydrede delikatesser. Smag og behag – den perfekte gavekurv har et utal af udseender, men heldigvis kan du selv designe den – så skal vi nok sørge for at få den til at se smuk og indbydende ud. Faktisk er op mod halvdelen af alle vores ordrer, bestillinger hvor vores kunder selv har brugt tid på at skabe den helt rigtige gave. Det glæder os altid, at vores kunder er lige så begejstrede for vores koncept som vi selv er. Det vigtigste for os er nemlig at kunne hjælpe dig med at give en gave med omtanke til én du har nær.

Der findes et stort udvalg af standard gavekurve her på webshoppen, hvor sammensætningen af produkterne har et flot og indbydende samspil, men hvis du ikke finder en gave med det helt rigtige indhold, så er der også mulighed for at du selv sammensætter gaven. På den måde kan du vælge indhold blandt de mange produktkategorier og samtidig sikre at gavekurven rammer dit gavebudget. Det er simpelt og kan gøres online – og så bliver det hele pakket pænt sammen i en kurv med cellofan & bånd og sendt afsted til modtageren. På hjemmesiden bestiller du først en tom ’sammensæt selv gavekurv’, hvorefter du kan vælge indhold til gaven blandt hele sortimentet på webshoppen. Alle de varer, der til slut ligger i din indkøbskurv vil blive pænt pakket i en gavekurv og sendt afsted til modtageren. Bestiller du en kurv online er der altid mulighed for at få vedlagt en gratis kort med en personlig hilsen til modtageren.

 

Personlige kort, der passer perfekt til anledningen

Når du sender en gave, er der som regel altid en særlig anledning til det. Uanset om det skyldes en særlig mærkedag, en gave der skal gives på vegne af en virksomhed eller en ’bare fordi’ gave – så er kortet et af de vigtigste elementer. Det er som regel altid kortet, modtageren gemmer i skuffen og finder frem og læser i ny og næ. Det er kortet der bringer smilet frem og spreder glæde hos modtageren. Det er kortet med dine ord, der fuldender gaven og gør den personlig. For at muliggøre en så personlig kort-hilsen som muligt, har vi fået designet en række kort, der passer til livets forskellige lejligheder. Der er fx et kort med teksten ’TAK’ på forsiden, ligesom vi har et kort med beskeden ’TILLYKKE’ og et ’GOD BEDRING’ kort. Når vi får din bestilling ind på webshoppen, vil vi ud fra din besked til modtageren vælge det kort, der passer bedst til anledningen. På den måde hjælper vi dig med at personliggøre gaven, ligesom vi gør hvad vi kan for at budskabet med gavekurven skinner igennem. I og med at kortet er det bærende element, har vi taget en beslutning om at netop kortet er gratis for dig at få vedlagt. Uanset om du har et stort eller mindre gavebudget – så skal alle gaver i alle prisklasserne inkludere en flot kort med din hilsen. Du kan med andre ord kvit og frit vedlægge en hilsen, så sørger vi for at få den printet på et kort der passer og vedlagt med gaven.

 

En verden af delikatesser og lækkerier

Gavekurvene og sortimentet er udelukkende sammensat af de allerbedste danske og udenlandske delikatesser. Der er sat en dyd I produktudvælgelsen til sortimentet - og her er der fire grundelementer der udgør sortimentets ’røde tråd’; det handler om smag, det handler om kvalitet, det handler om produktion, det handler om livsnydelse. En delikatesse er en forkælelse af dine smagssanser. Det er ikke 'bare' et produkt, men derimod et produkt, der giver dig en oplevelse. Det er den lækkerbisken, der får dig til at lukke øjnene og sige 'mmmnn'. Det er den smagsoplevelse, der forsøder nuét. Det er den tår, der forankrer dig i en følelse af velbehag.

Smagen skal naturligvis sidde lige i smagen – og sortimentet repræsenterer både de klassiske smage, som du før er stødt på, og som kan betragtes som ’sikre vindere’. Men sortimentet byder også på nye ukendte smagssammensætninger, der vil tage modtageren med på en opdagelsesrejse ind i et eksotisk smagsunivers. I en gavekurv er det oplagt at variere de forskellige smage, så modtageren bliver præsenteret for et bredt sortiment af forskellige smage.

Kvaliteten af produkterne er den bedste. Sådan er det bare. Når man skal give delikatesser og lækkerier i gave – så skal både smagen og kvaliteten være ’gave-værdi’. Vi har ikke et mål om at have Danmarks største sortiment – til gengæld har vi en ambition om at have Danmarks bedste sortiment. Udvælgelsen af produkter er en altafgørende proces, og vi er ikke bange for at indrømme, at vi er meget kræsne med hvem vi byder velkommen på hylden i vores sortiment. Vi vil nemlig kun repræsentere de allerbedste, og derfor har vi indenfor mange produktkategorier også kun en enkelt leverandør repræsenteret i sortimentet. Vi har fx ikke behov for at have flere forskellige pasta-leverandører, for vi er overbevist om, at vi allerede har de bedste. På denne måde er vi loyale overfor vores leverandører, og du kan som kunde føle dig tryg ved at produkterne er af suveræn kvalitet. De er alle af så god kvalitet, at du med sikkerhed kan vælge dem som indhold i den gave, du ønsker at give.

Ligesom vi stiller store krav til vores produkters smag og kvalitet, så har vi også fokus på hvordan produktionen foregår. Historierne og traditionerne forbundet med frembringelsen af produkterne er for os af stor betydning. Hver leverandør repræsenterer sin helt egen historie, sin helt egen vision, sin helt egen drøm. Hos rigtig mange af vores leverandører bliver produkterne håndlavet, og der værnes om gamle håndværkstraditioner. For os har det værdi, at vi kan fortælle historien om, hvordan Danmarks bedste karameller står og koger i store kobbergryder i København, eller hvordan Puk og hendes familie selv går ture i de danske skove og plukker ramsløg til deres krydderier og salte fra Puk’s Delikatesser.

Når de tre ovennævnte grundelementer er på plads; smag, kvalitet og produktion, så opstår det sidste grundelement helt af sig selv; livsnydelse. Livsnydelse er et element, vi rigtig gerne vil have fokus på i vores forretning. Vi tror på- og arbejder ud fra en tese om, at vi altid skal søge at optimere graden af livsnydelse her i livet. Vi skal huske at prioritere de ting, der giver os glæde og nydelse. Vi skal gøre det, fordi det i bund og grund er med til at skabe værdi og øge vores livskvalitet. Vi skal gøre det fordi det skaber glæde. Vi har alle oplevet at smage noget så himmelsk, at vi ikke kan gøre andet end at lukke øjnene og bare forsøge at få så meget ud af smagsoplevelsen som overhovedet muligt. Produkter, der giver dig denne oplevelse – der bringer dig livsnydelse - er de produkter vi forsøger at udvælge til vores sortiment. Og det er de produkter, du med sikkerhed kan sende som gave – fordi de vil bringe livsnydelse hos modtageren af gavekurven.

Når kun det bedste er godt nok, så præsenteres du for et bredt sortiment af delikatesser af den allerbedste kvalitet. Således er det altså udelukkende luksuriøse danske delikatesser indenfor kategorierne; kaffevinspecial-øl, spiritus, lemonade, tonic, cider, chokolade, nødder, lakridser, karameller, bolcher, vingummi, krydderier, olier, pasta og meget meget mere, der møder dig online.  

 

Gavekurv med vin, øl eller spiritus

De fleste gavekurve indeholder en form for alkoholisk drik; uanset om modtageren foretrækker vin, øl eller spiritus kan du føle dig sikker på, at udvalget er af særegen kvalitet. Vinen er særimporteret til Danmark og befinder sig kun i ganske få danske butikker. Det er vin af udsøgt kvalitet, og udvalget omfatter både rød-, hvid- og rosévin, samt mousserende vin og portvin. Vores vin importeres fra alle afkroge af verden, og du finder dermed både vin fra de store europæiske vinlande, men der er også vine fra fx sydamerika. Vingaverne er meget eksklusive, og samtidig er de utrolig populære, fordi de fleste danskere nyder et godt glas vin. Under vores vin-kategori kan du læse om hver enkel flaske, ligesom du kan se en illustration af vinens smagsnuancer.

Hvis modtageren i højere grad foretrækker øl, er der også mulighed for at gå på opdagelse i det spændende sortiment af øl fra en af Danmarks mest prisbelønnede mikro-bryggerier, nemlig Grauballe Bryghus. Hele Grauballe Bryghus’ udvalg af signaturøl er at finde i sortimentet, og derudover finder du også en række speciel-designede ’anlednings-øl’, der retter sig særligt mod den anledning du giver gaven i. Fx er øllen med etiketten ’TILLYKKE’ utrolig populær i gaver, hvor man ønsker at sende en lykønskning. Af ’anlednings-øl’ finder du også et udvalg af øl med sjove og anderledes etiketter der retter sig særligt til henholdsvis mænd og kvinder.


Hvis du er til noget stærkere alkohol er der naturligvis også mulighed for at få gavekurve med spiritus. Her spænder udvalget over både gin, rom, whisky, cognac & brandy. Fx er det muligt at sammensætte en ’Gin og Tonic gavekurv’, hvor du selv bestemmer hvilken gin der skal indgå, og dernæst vælger du tonic blandt det store udvalg af tonicvand. Slutteligt kan du vedlægge frugtskiver som pynt til dine drinks, eller du kan vedlægge nogle sprøde snacks, så gaven indeholder alt, man behøver, til en ægte Gin & Tonic aften. 

 

Økologisk gavekurv

Vores økologiske gavekurve er utrolig populære, og det afspejler en samfundstendens, hvor vi i stigende grad har fokus på at agere forsvarligt. Vi har en række leverandører, der udelukkende producerer økologisk, men derudover har vi sørget for at udvælge produkter indenfor alle produktkategorier, der er økologisk fremstillet. Du finder altså både økologisk vin, økologisk øl, økologisk lemonade, økologisk te og økologiske chokolade og lækkerier. Ønsker du en 100% økologisk gave, er det altså ikke noget problem. Du kan enten vælge en af vores standard-kurve, men du kan også selv vælge indhold til din gave manuelt blandt alle vores økologiske produkter.

 

Landsdækkende levering – gavekurven bliver leveret med Posten

Ofte dikterer den fysiske afstand mellem dig og gavemodtageren, at du ikke selv har mulighed for at aflevere gaven. Derfor er det nemt for dig – og en overraskelse for modtageren - at du kan bestille en gavekurv til levering med posten. Som regel vil den blive omdelt allerede dagen efter bestilling. Du kan følge pakken hele vejen undervejs via de tracking-oplysninger du får tilsendt.

Vi pakker gavekurven forsvarligt ind i beskyttende bobleplast, og dernæst sættes kurven ned i vores speciallavede forsendelseskasser. Nede i kassen kan hverken kurven eller indholdet i kurven ’rykke sig’, hvilket sikrer at gavekurven fremstår flot og indbydende, når den ankommer hos modtager.

 

Danskernes foretrukne gavekurvs-leverandør

Der er ikke mange virksomheder i Danmark, der tilbyder samme koncept og udvalg som Delikatessehuset. Faktisk er vores gavekurve vores egne, hvilket vil sige at du ikke finder de eksakt samme kurve andre steder. Vi er også utrolig glade for den positive feedback vi får fra vores kunder – og det både på mail, telefon og på Trustpilot. For os er det afgørende at sikre, at vores kunder har en positiv oplevelse, og at både afsender og modtager af gaven bliver glade og tilfredse.

Forrige artikel Den perfekte start på din ferie
Næste artikel GIN