For os er det aller vigtigste, at vores kunder bliver glade og tilfredse. 


Uanset hvor stor opgaven er - så sætter vi en dyd i at levere smukke gaver og god service. 

Selv om Delikatessehuset kun har eksisteret siden sommeren 2018, har vi løst rigtig mange opgaver for virksomheder rundt om i det danske land. 
Og en håndfuld af dem, har endda tilbudt at skrive en lille anbefaling.

-Har vi løst en opgave for dig, og ønsker du at anmelde oplevelsen? 
Så skriv gerne til kontakt@delikatessehuset.dk

 

 
"Da vi skulle købe julegaver til vores medarbejdere i Future House A/S sidste år, valgte vi at bruge Delikatessehuset. Det var en rigtig god oplevelse. Vi fik de finest indpakkede gaver sendt til tiden. Vi har siden brugt Delikatessehuset flere gange, og er aldrig blevet skuffede. De kan varmt anbefales."
  
Lene Nørgaard
Bogholderi
Future House A/S

 

"Delikatessehuset har lavet goodiebags til vores personaledag, og du får ikke bedre service. Jeg kontaktede Diana, som hurtigt forstod opgaven, og sendte mig 3 bud på opgaven. Diana har på et højt fagligt niveau håndteret hele opgaven og leveret til tiden. Goodiebag’ene var flot og sikkert pakket, og var lige til at aflevere til vores personale. Jeg bruger gerne Delikatessehuset igen en anden gang og giver dem mine bedste anbefalinger."

Maria Duch
Marketingkoordinator
Reno A/S

"Vi får altid hurtig og god service, når vi bestiller kaffe og gavekurve hos Delikatessehuset. 
Det kan ikke være nemmere"

Jess Andreasen
Marketing & Kundeservice 
Husqvarna Construction Denmark A/S

"Vi har gode oplevelser med at bestille gavekurve fra Delikatessehuset ved flere forskellige anledninger. Vi ringer og beskriver opgaven, og samme dag kan kurvene hentes eller sendes. Nemt med betaling med faktura."

John Christensen
Serviceleder
Bravida Danmark A/S

"Jeg og vi siger tusind tak for de smadder fine gavekurve. Alle blev så overraskede og glade, så det var helt perfekt! Tak fordi I rykkede så hurtigt på opgaven."

Kamilla Sørensen
Production Assistant 
Nordisk Film Produktion A/S

"Diana er super serviceminded, hun har virkelig gode produkter og  laver de fineste kundegaver til os, som vores kunder bliver super glade for at modtage. Og så var min ordre færdig på en dag. Meget meget god service."

Marianne Simonsen
Bogholderi
eCar A/S

"Vi oplevede en fantastisk service. Delikatessehuset var hurtige til at respondere, fleksible mht. vores valg, og på trods af vi havde en haste-forespørgsel, blev varerne leveret præcis som aftalt. Vi blev endvidere uopfordret holdt ajour gennem hele processen helt frem til leveringstidspunkter på forskellige adresser. De gavekasser vi modtog var meget fine, og indholdet kvalitetsmæssigt i top. Det var første gang vi handlede med delikatessehuset, men det bliver bestemt ikke sidste. Top-prof behandling. Kan kun anbefales."

Lise Dahl Meyer
Økonomi- og administrationschef
FGU - Syd- & Vestsjælland

"Vi har haft en rigtig god oplevelse med køb af firmagaver hos Delikatessehuset.

Tina var utrolig god og let at arbejde sammen med. Det var let at bestille, og medarbejderne er glade. Delikatessehuset får toppoint herfra."

Camilla Birkmose
Executive Assistant/ F&SB Finance
Maersk