Skip til indhold
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89

Anbefalinger fra erhvervskunder

Jeg og vi siger tusind tak for desmadder fine gavekurve. Alle blev så overraskede og glade, så det var helt perfekt! Tak fordi I rykkede så hurtigt på opgaven

Kamilla Sørensen
Production Assistant

Nordisk Film Produktion A/S

Vi har haft en rigtig god oplevelse med køb af firmagaver hos Delikatessehuset. Tina var utrolig god og let at arbejde sammen med. Det var let at bestille, og medarbejderne er glade. Delikatessehuset får toppoint herfra.

Camilla Birkmose
Executive Assistant/ F&SB Finance

Maersk

Diana er super serviceminded, hun har virkelig gode produkter og  laver de fineste kundegaver til os, som vores kunder bliver super glade for at modtage. Og så var min ordre færdig på en dag. Meget meget god service.

Marianne Simonsen
Bogholderi

eCar A/S

Delikatessehuset har lavet goodiebags til vores personaledag, og du får ikke bedre service. Jeg kontaktede Diana, som hurtigt forstod opgaven, og sendte mig 3 bud på opgaven. Diana har på et højt fagligt niveau håndteret hele opgaven og leveret til tiden. Goodiebag’ene var flot og sikkert pakket, og var lige til at aflevere til vores personale.

Maria Duch
Marketingkoordinator

Reno A/S

Vi oplevede en fantastisk service. Delikatessehuset var hurtige til at respondere, fleksible mht. vores valg, og på trods af vi havde en haste-forespørgsel, blev varerne leveret præcis som aftalt. De gavekasser vi modtog var meget fine, og indholdet kvalitetsmæssigt i top. Top-prof behandling. Kan kun anbefales.

Lise Dahl Meyer
Økonomi- og administrationschef

FGU Syd- og Vest Sjælland

Da vi skulle købe julegaver til vores medarbejdere i Future House A/S sidste år, valgte vi at bruge Delikatessehuset. Det var en rigtig god oplevelse. Vi fik de finest indpakkede gaver sendt til tiden. Vi har siden brugt Delikatessehuset flere gange, og er aldrig blevet skuffede. De kan varmt anbefales.

Lene Nørgaard
Bogholderi

Future House A/S

Det siger kunderne

Vi samler på glade erhvervskunder

Uanset hvor stor opgaven er - så sætter vi en dyd i at levere smukke gaver og god service til virksomheder og offentlige instanser i Danmark. 

Udfyld kontaktformularen nederst på siden med den forespørgsel, og vi vender retur til dig hurtigst muligt. 

Du har også mulighed for at ringe eller skrive til os direkte på

kontakt@delikatessehuset.dk
tlf. 28 94 33 89