1-3 dages levering | kontakt@delikatessehuset.dk | tlf. 28943389 1-3 dages levering | kontakt@delikatessehuset.dk | tlf. 28943389
Bybi Honning - Det bevidste valg

Bybi Honning

Bybi - Dansk Honning fra hovedstaden

Bybi producerer honningen i små partier, hvorved det er muligt at bevare den unikke lokale smag fra en pågældende bydel. Du vil derfor opleve at der er forskel på både farve og smag på den honning der kommer fra fx Amager, Islands Brygge, Botanisk Have, Nørrebro eller Frederiksberg. Tænk sig, måske har bybierne også været et smut forbi din have eller altankasse og samle nektar? - Så bliver det ikke mere lokalt. 
  
Honningen varmebehandles ikke, og den slynges nænsomt, hvorved man bevarer de gode nærings- og aromastoffer. Resultatet er et flydende, lækkert og 100% rent naturprodukt. 
 
Som prikken over i'et er Bybi en social-økonomisk virksomhed, der arbejder under den vision at alle - uanset baggrund, har noget at bidrage med. Derudover samarbejder Bybi med Københavnske virksomheder og organisationer om at støtte en rig lokal natur i hovedstaden. Alt Bybis overskud geninvesteres i socialt og miljømæssigt arbejde. Derfor er vi er meget stolte af at forhandle Bybi honning hos Delikatessehuset. 
Bybi Honning
 
Køb et glas honning fra din favorit bydel eller køb den fine '4 på stribe' gaveæske, og gå på opdagelse i de lokale københavnske honninger.