Skip til indhold
Vedr. bestillinger til Fars Dag; venligst bestil i god tid. Vi afsender gaven, så den ankommer hos din far d. 3. eller 4. juni.
Vedr. bestillinger til Fars Dag; venligst bestil i god tid. Vi afsender gaven, så den ankommer hos din far d. 3. eller 4. juni.
BISTAD honning. Dansk honning

BISTAD (Dansk honning fra Aarhus)

BISTAD er kerne-eksemplet på, hvordan vi udvælger vores leverandører. 

Det handler nemlig både om produkter af allerhøjeste kvalitet, men det handler ligeså meget om en ansvarlig virksomhedsdrift og et ønske om at gøre en forskel.
-Og BISTAD er i vores optik et kerneeksempel herpå. 

Honningen er dansk. Den er super lækker og smager himmelsk. Den bliver produceret fra bistader der er spredt rundt omkring i Aarhus og omegn, og udenpå hvert glas kan du se hvilket område honningen kommer fra. 

Honningen fra de forskellige bydele varierer derfor også i både farve og smag - vi vil vove den påstand at du ikke får mere unik og lokal honning en dén fra BISTAD. 

 
Hvis du køber den populære gaveæske med 4 forskellige honninger kan du selv se og smage forskellen på honningen fra de forskellige områder af Aarhus. 

En socialøkonomisk virksomhed

BISTAD er en socialøkonomisk virksomhed, der beskæftiger udsatte borgere ud fra en tanke om, at det er i fællesskabet - når man arbejder sammen på tværs af forskelle og forudsætninger - at resultaterne og kvaliteten blomstrer. Her i Delikatessehuset synes vi, det er en utrolig smuk og rigtig tanke - og den vil vi gerne bakke op omkring. 

 
Forrige artikel Te - baggrund og forskel
Næste artikel Kaffe - Værd at vide om din favoritdrik