Skip til indhold
Vedr. bestillinger til Fars Dag; venligst bestil i god tid. Vi afsender gaven, så den ankommer hos din far d. 3. eller 4. juni.
Vedr. bestillinger til Fars Dag; venligst bestil i god tid. Vi afsender gaven, så den ankommer hos din far d. 3. eller 4. juni.
Den perfekte start på din ferie

Den perfekte start på din ferie

Ud over at være et gavefirma, tilbyder vi en række ferie-pakker, som sikrer jer, at I får den perfekte start på jeres ferie. I har også mulighed for selv at sammensætte en lækker pakke med de drikkevarer og lækkerier, I kunne tænke jer at tage med på ferie. Det gør I ved blot at lave en ordre med de delikatesser og lækkerier, I ønsker at nyde på ferien - så sørger vi for at pakke det sammen i en kasse, som er nem at tage med i bilen. 

Når man ankommer til sommerhuset eller campingpladsen, så skal I have pakket ud og komme på plads, og det tager altid noget tid at finde sig til rette. Sengene skal reddes, taskerne skal tømmes, men inden længe trænger familien til et lille hvil, hvor I lige kan puste ud og slappe af. Børnene er måske også sultne, men I har endnu ikke haft tid til at besøge det lokale supermarked, hvor I kan proviantere til ferien. Derfor vil det være den perfekte start på ferien, at I kan samles omkring en lækker ferie-kasse, hvor der er lidt lækkert at drikke og nogle sprøde og søde snacks, som kan stille den lille sult. 

Mangler du inspiration til din næste miniferie kan vi anbefale dig at tage et kig på Campaya.dk, der er en sommerhussøgemaskine, som gør det nemt og enkelt for dig at danne dig overblik over dine feriemuligheder på tværs af forskellige udbydere. 

Find jeres næste sommerhus hos Campaya Sommerhusudlejning

Forrige artikel Champagne metoden
Næste artikel Gavekurve